Swarovski

EL Range 8x32 kikare med avståndsmätare

34 400 kr
I lager    Sponsrad länk

En mycket kompakt, skarp och kraftfull kikare med avstånsmätare som kommer att fungera mycket bra till både toppfågeljakten eller för myndighetsbruk

Tack vare den unika Tracking Assistant och den enkla och intuitiva konfigurationen i smartphoneappen, passar EL Range perfekt för jakt. Swarovski har eftersträvat en användarvänlighet som skall möjliggöra för dig att i samma stund som du får in ditt objekt i kikaren, får du veta avståndet till objektet i fråga. Passar utmärkt för dig som bär glasögon, då ögonmusslorna är individuellt anpassningsbara och erbjuder fullt synfält. Det greppvänliga magnesiumhöljet gör den slitstark och mycket lätt.

Avståndsmätare: Den inbyggda lutningsindikatorn med ett unikt vinkelskottsprogram visar antingen det anpassade skottavståndet eller vinkeln. EL Range ger exakt mätning från ett avstånd på 10 meter.

Personlig ballistik: Använd smartphoneappen för att konfigurera kikaren för just dina behov och dina personliga ballistikdata. Baserat på dessa data, samt på atmosfäriska data som lufttryck och temperatur, kan du skjuta med ännu högre precision eftersom du inte bara får reda på det korrigerade skjutavståndet utan även hur många klick som behövs för kikarsiktet.

Tracking Assistent (TA) Den integrerade Tracking Assistant gör det mycket lättare att spåra viltet eftersom du får vägledning till den plats där du senast sköt ett skott. Du kan välja att använda detta program via telefonen eller via din El Range.

Pannstöd för El Range: Tack vare pannstödet kan du observera i flera timmar utan att det blir obekvämt – perfekt i maximal förstoring. OBS: Detta tillbehör finns tillgängligt som tillval.

Tekniskta Data:
* Garanti: 10 år.
* Förstoring: 8 x.
* Objektivdiameter: 32 mm.
* Utgångspupill: 4 mm.
* Synfält: 135 m/1000 m.
* Ögonavstånd: 17 mm.
* Närgräns: 5 mm.
* Ljustransmission: 90%.
* Skymningsvärde: 16.
* Dioptrijustering: från -7 till +5.
* Interpupilärt avstånd: 56-74 mm.
* Mätavstånd: 10-2000 m.
* Mäthastighet: 0,5 sec.
* Mätprecision: ± 1 m.
* Mätfunktion: Scan mätning, enskild mätning.
* Batteri: CR2.
* Batteri livslängd: 2000 h.
* Vattentät/Fukttät: Ja.
* Längd: 146 mm.
* Vikt: 685g.

EL Range 8x32 kikare med avståndsmätare finns i kategorin Astro Sweden - Optik - Kikare & tillbehör - Handkikare - Swarovski - EL Range. Swarovski är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…