SiOnyx

Aurora Pro Explorer Kit Night Vision Nattkikare, Mörkerkikare

15 995 kr 15 999 kr
I lager    Sponsrad länk

SiOnyx Aurora Pro Night Vision nattkikaren är en av de mest innovativa mörkerkikarna på marknaden tack vare dess förmåga att kunna återge en färgbild även i beckmörker med hjälp av en unik mörkerkikarteknologi som förstärker även svaga ljussignaler som alstras av stjärnor, måne, gatlyktor upp till 10.000 gånger.
SiOnyx Aurora Pro Explorer kommer i ett större kitt, utrustat med flera tillbehör som kommer väl till användning i skarpt läge.SiOnyx Aurora Pro Explorer kit Night Vision nattkikare, mörkerkikare, mörkerkameraSionyx Aurora Pro är en unik och enastående nattkikare som möjliggör för personer som jagar, spanar eller är aktiva under dygnets mörkaste förhållanden att upptäcka och identifiera föremål, djur, personer och fåglar både när det ljust och det är mörkt ute. Mörkerkikaren kan också defineras som mörkerkamera eller Night Vision kamera, i och med dess förmåga att både ta bilder och filma, och är utrustad med en mängd användbara funktioner såsom GPS, WiFi, digital förstoring och mycket mer.

Nattkikarens bildförstärkare håller en mycket hög nivå och, som en av de absolut bästa på den civila marknaden, förstärker den det omgivande ljuset upp till 10000 gånger så att minsta möjliga ljuskälla kan vara tillräcklig för att få mörkerkikaren att fungera även i de lägsta möjliga ljusförhållanden.

SiOnyx Aurora Pro mörkerkameran är därför ett måste för både den som använder den inom olika typer av myndigheter såsom bevakning, polis, försvar, tull eller sjöräddning men också inom verkstadsindustrin, jakt och skytte.OBS: För att kunna få en så stark effekt som möjligt av SiOnyx Aurora Pro nattkikaren rekommenderas användning av en extra IR-lampa ihop med mörkerkameran vilket ger en ännu klarare och tydligare bild.Egenskaper:


* 4 stegs CMOS Ultra Low Light Sensor som ger en klar bild även i mörkret.
* Möjlig att montera även på vapen (adaptern till detta köps dock separat).
* GPS för att kunna lokalisera positionen.
* Accelerometer och kompass.
* Augmented Reality (AR), förmåga att förstärka verklighetsbilden vilket gör att, med hjälp av mörkerkikaren, kunna upptäcka sådana detaljer som inte ögat ser eller reagerar på, såsom olika mönster, kamoflerade element etc.
* Färg Night Vision gör att även på natten kan man se en färgbild i nattikaren.
* IP67 vattenresisten gör att mörkerkikaren kan användas utan problem i regna och fuktig klimat.
* Laddnigsbara batterier.
* 720P H.264 Videoformat.
* 250 GB mikro SD kapacitet.
* Inbyggd WiFi möjliggör live streaming. Denna funktion är extrem viktig då man kan följa den bild som nattkikaren ger i smart enheter som befinner sig i närheten av kameran. Till exempel kan man montera kamera på utsidan av en båt och streama bilden till en platta i båten och få en färgbilde över sjön och skär etc.
* USB 2.0 port för laddning, överföring till dator eller koppling till extern power bank.

Tekniska data:


* Förstoring: 1-3x.
* Linsdiameter, objektiv: 16mm.
* F-faktorn för linsen: f/1.4 på natten, f/2.0 i skymning, f5.6 på dagen.
* Sensor: Extra Low Light 1 CMOS.
* Display: 1024x768 OLED.
* Frekvens: 60 Hz.
* Slutartid: 1/5”-1/8000”.
* Ögonavstånd: variablet 7.5-20mm.
* Närgräns: 0.3m.
* Driftstemperaturs spann: mellan -20°C till +50°C.
* Längd: 157mm.
* Vikt: 274 g.
* Garanti: 2 års.

Medföljer:


* SiOnyx Aurora Pro kamera.
* Laddsladdar.
* Rem.
* 940 nm IR-lampa.
* Snabbfäste för montering av IR-lampan på weaver/picatinny skena.
* 2 x Li-Ion 20, 1100 mAh laddningsbara batterier.
* 2 x NCR18650BD Li-ion batterier för IR lampan.
* Batteriladdare för IR-lampans batterier.
* Säkerhets instruktioner.
* Insexnycklar.
* 32 GB mikro SD kort.
* Adpter för mikro SD kort.
* Hård transportväska.

Aurora Pro Explorer Kit Night Vision Nattkikare, Mörkerkikare finns i kategorin Astro Sweden - Optik - Kikare & tillbehör - Värmekamera / Mörkerkikare - SiOnyx. SiOnyx är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…