Sea to Summit

Eco Lightweight Drybag

389 kr
I lager    Sponsrad länk

* Uppdaterad för 2023: Ny färgskala och D-ring på toppen med en öglan i basen: Förnyad: Ny färgskala och ny D-ring på toppen med en öglan i basen.
* Form på basen: Oval
* Vikt: 81g
* Mått: Oval: Storlek: 0,5 kg: vikt: 45,9 x 22 x 20 cm Håll din utrustning pålitligt torr och organiserad för snabb åtkomst med Sea To Summits bästsäljande produkter - Lightweight Dry Bags. Dessa nya torrväskor har uppdaterats för 2023! De finns nu i helt nya färger och har en D-ring och en basfästeögla för enkel surrning som en greppunkt när du drar ut föremål från väskan. Surrningspunkterna är kompatibla med den valfria axelremmen Dry Bag Sling. (Endast Lightweight och View dry bags) Dessa dry bags är vattentäta och har en hypalonförslutning med rulltopp som säkras med Sea To Summits Field Repair Buckle, som enkelt kan bytas ut om det skulle gå sönder. Sömmarna är dubbelsydda och helt tejpade, vilket gör den helt vattentät. Insidan är vit, vilket är ljusreflekterande och ger dig bättre synlighet för din utrustning när du behöver hitta ett specifikt föremål. Drybags är tillverkade av bluesign® APPROVED spårbar återvunnen 70D nylonväv och har en C0, non-PFC DWR-finish.

Eco Lightweight Drybag finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Packpåsar. Sea to Summit är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…