Sea to Summit

Eco Big River

499 kr
I lager    Sponsrad länk

Förstahandsvalet när det gäller torrförvaring för tuffa äventyr på land och i vatten.Kan enkelt surras fast på kajaker, cyklar och fyrhjulsdrivna fordon, eller kompletteras med en Dry Bag Sling för bekväm handsfree-transport. Big River Dry Bags är ett tåligt och slitstarkt alternativ som tillverkas av 420D nylon. Om du vill ägna dig åt robusta vattensporter som kajakpaddling, kanotpaddling, forsränning eller motorcykelturer är dessa väskor perfekta för att hålla din utrustning torr. Ett vitt invändigt laminat ger bättre synlighet, och surrningsöglor gör att väskorna kan staplas eller fästas säkert på vattenskotrar, motorcyklar och annan utrustning. Den icke-vätande rullstängningen i hypalon håller vattnet ute, och fältreparationsspännena kan bytas ut på några sekunder med bara en Philips-skruvmejsel. Den har också utformats med en oval bas för att spara utrymme vid packning och förhindra att den rullar iväg.Egenskaper

Trippelbelagd bas ökar nötningsbeständigheten

Slitstark 420D nylon laminerad med en TPU-film för styrka och vattentäthet

Flera surrningspunkter ger mångsidig montering på kajaker, cyklar, motorcyklar och fyrhjulsdrivna fordon

Vattentäta, dubbelsydda, förstärkta och tejpförseglade sömmar

Vattentät, icke-vickande rullstängning som inte transporterar bort fukt

Vit insida för bättre synlighet på insidan

Oval botten förhindrar att väskan rullar iväg och gör att den packas bättre

Handtag med låg profil: lätta att hålla i, mindre risk för att de fastnar

PFC-fri

Förstahandsvalet när det gäller torrförvaring för tuffa äventyr på land och i vatten.Olika storlekar, olika färger, samma funktion och kvalitet.

Eco Big River finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bära & Förvara - Packpåsar. Sea to Summit är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…