Rapala

X-Light Crank Mid Runner

79 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

X-Light Crank passar för många olika tekniker med sitt lockande rörelsemönster. Ett mångsidigt bete som kan spinnas hem, med eller utan spinnstopp, eller jerkas och twitchas. Lättfiskat och effektivt!

X-Light Crank har en ultralätt konstruktion för finesse-presentationer och en lätt, viktad kropp för att få lätta naturliga simrörelser.Designad för fiske riktat efter alla små sötvattenspredatorer med en tight aktion och lockande ljud från den integrerade rasselkammaren.Betet kommer i en rad detaljerade färger i både naturtrogna och attraktionsfärger.Utformningen av skeden gör att betet snabbt dyker ner i djupet. Det gör det till ett perfekt bete att fiska över stenstrukturer, djupkanter eller varför inte ute på öppet vatten där abborren gärna jagar varma sommarkvällar. Den breda profilen gör den till ett lättupptäckt byte för alla rovfiskar.Tack vare den kompakt kroppsformen så är det inga problem att kasta långt med X-Light Crank.
* VMC 4651 BN trekrok
* Djupgående: 1,8 m
* Flytande
* Blyfri

X-Light Crank Mid Runner finns i kategorin Astro Sweden - Fiske - Fiskemetoder - Abborrfiske - Beten. Rapala är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…