RAB

Dunsovsäck Neutrino 400 LONG WIDE Left Zip

5 195 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

RAB Neutrino 400 Long Wide - Extra lång och rymlig, lätt och riktigt varm dunsovsäck med underbar 800+ fillpower!

I Wide-modellen så får du betydligt mer utrymme att röra dig eller om du har mer muskler och inte gillar trånga sovsäckar!

Denna dunsovsäck Neutrino 400 passar för äventyr då termometern ligger även under nollan, som t.ex på tidig vår eller sen höst! Neutrino är en av de lättaste dunsovsäckarna på marknaden. Jämför vikt mot prestanda så platsar den in i den högre divisionen bland varma och lätta sovsäckar i denna prisklassen. Med en komforttemperatur på -7 grader så kommer den ge dig en skön natts sömn även i den kallare årstiden som vår och höst.

Men den är både lätt och packbar tack vare sin lyxiga fyllning av 800+ fillpower europeiskt gåsdun. Dunet är dessutom behandlat för att inte ta åt sig fukt och blir därmed mer lätthanterlig när du är ute på äventyr. En fuktig dunsovsäck vill man inte ha när man är ute på en veckas vandring!

RAB Neutrino serien har ett yttermaterial i pertex Quantum som är vind och vattenavvisande och superlätt men ändå tåligt. Pertex materialet är inte helt tätt så du behöver inte oroa dig för att din överskottsvärme inte släpps ut genom materialet. Investera i bra grejer redan från början så slipper du byta upp dig på vägen!

Denna dunsovsäck är handfylld i England, Derbyshire och har ett DWR behandlat yttermaterial i ripstop 20D Pertex® Quantum. De speciella formerna på dunkanalerna gör att dunet inte flyttar omkring, dunet ligger där det gör mest nytta.

På insidan av sovsäcken finns en mjuk härlig dunkrage som hindrar din värme att sippra ut även om du inte drar åt runt huvudet. Dragkedjan är självklart tillverkad av YKK med anti snag material så den inte fastnar i materialet! Fotboxen är vinklad för att ge bästa komfort och mer utrymme.

Detaljer:


* 800+ fillpower europeiskt gåsdun
* Handfylld i England
* YKK dragkedja 3/4 dels lång med syntetfylld krage för att hålla inne värmen
* Behandlat gåsdun för bättre fuktbeständighet
* Pertex Quantum vindtätt yttermaterial
* Det medföljer en förvaringspåse och en packpåse. Tänk på att alltid vädra din sovsäck efter dina äventyr och förvara alltid sovsäcken i den medföljande förvaringspåsen, okomprimerad.

Material:


* Insida och utsida i 100% återvunnen polyamid.
* 20D Pertex® Quantum recycled nylon ripstop (38g/m²) with fluorocarbon-free DWR
* Lining: 20D Recycled Nylon (38g/m²)
* 800FP R.D.S Certified European Goose Down with Nikwax fluorocarbon-free Hydrophobic Finish Temperaturgräns:

Se tabell! Temperaturgräns är en uppskattning, då det kan skilja sig mycket beroende på om du är frusen av dig eller inte. Är du vanligtvis ganska varm av dig kanske du skulle kunna klara dig med en svalare säck. Men är du tvärtemot frusen av dig så ska du kanske gå upp en nivå för att verkligen inte frysa, för det finns inget värre än att ligga och frysa hela natten!


* Komfort anger den temperatur då kvinnor sover bekvämt utan att frysa.
* Limit anger den temperatur då män sover bekvämt utan att frysa.
* Extreme betyder att du överlever MEN du kommer frysa ordentligt!

Dunsovsäck Neutrino 400 LONG WIDE Left Zip finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Sovsäckar. RAB är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…