Marmot

Trestles Elite Eco 0 LONG LZ Syntetsovsäck

2 995 kr
I lager    Sponsrad länk

Marmot Trestles Elite Eco 0 är en syntetsovsäck med hållbarhet i fokus. Nästan allt material är tillverkat av återvunnet material på hela Eco serien.Fotändan är utformad efter dina fötter och skapar lite mer rymd så du även får plats att värma dina förstärkningskläder under natten. Sovsäcken har en hellång tvåvägs dragkedja på ena sidan som gör det möjligt att ventilera nedifrån fötterna om du är varm. Det finns även en kort dragkedja på andra sidan för att kunna öppna upp och öka ventilationen men även för att lättare komma ner i sovsäcken. Den ger dig samtidigt möjligheten att sitta upp med sovsäcken på och ändå kunna sträcka ut armarna, smidigt om du måste laga mat eller pilla med prylarna.Du kan enkelt förstärka isoleringen genom att ta på ett ullunderställ, det ger flera extra grader isolering. Vet du om att du är frusen av dig så ta på extra varma sockar i ull och se till att du är torr när du lägger dig. Men detta är såklart individuellt och beror helt enkelt på dig som person. Viktigt är att värma upp lite strax innan man lägger sig, dock inte så mycket så du svettas för då blir det omvänd effekt!Funktioner:
* Nästan allt material är tillverkat av återvunnet material.
* Extra dragkedja på motsatt sida för att enklare komma i sovsäcken samt för extra ventilation.
* Dragkedjan har ett material på sidorna som minskar risken för att tyget fastnar i dragkedjan.
* Nedre delen runt foten är formad så att den ger bäst värme där den behövs mest.
* Syntetfylld krage ger extra komfort runt halsen.
* Tvåvägs YKK dragkedja ger möjlighet att ventilera vid fotändan.
* En liten ficka på insidan för säker förvaring av din mobil och liknande.
* Dragsnodd runt huvudet för att kunna dra åt och stänga ute kylan.
* Dubbla öglor för att kunna hänga upp sovsäcken vi förvaring.
* Förvaringspåse och komprimeringspåse ingår.

Temperaturgräns:Se tabell! Temperaturgräns är en uppskattning, då det kan skilja sig mycket beroende på om du är frusen av dig eller inte. Är du vanligtvis ganska varm av dig kanske du skulle kunna klara dig med en svalare säck. Men är du tvärtemot frusen av dig så ska du kanske gå upp en nivå för att verkligen inte frysa, för det finns inget värre än att ligga och frysa hela natten!Komfort anger den temperatur då kvinnor sover bekvämt utan att frysa.

Limit anger den temperatur då män sover bekvämt utan att frysa.

Extreme betyder att du överlever MEN du kommer frysa ordentligt!

Trestles Elite Eco 0 LONG LZ Syntetsovsäck finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Bo & Sova - Sovsäckar. Marmot är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…