Hestra

Power Heater Gauntlet - 5 finger

3 296,25 kr 4 395 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Rejäl och vattentät handske med värmeslingor på fingertopparna för extra värme under kalla vinterdagar. Slitstarka material och tidlös design gör den perfekt för jägare, skidåkare och andra som lätt fryser om fingrarna. Ett CZone-membran skyddar mot väta och getskinn ger slitstyrka och bra grepp.Power Heater Gauntlet är utvecklad för folk som inte vill låta frusna fingrar förstöra en bra dag. Denna värmehandske är sydd i slitstarkt getskinn med vädertålig softshellväv på ovansidan. Ett CZone-membran skyddar mot blötsnö och fleecefoder med syntetfyllning isolerar och leder bort fukt.

Under kallare vinterdagar hjälper värmeslingor på fingertopparna till att hålla fingrarna varma*. Värmen ställs in i tre steg med ett lättåtkomligt reglage i Hestra-logon på handens ovansida. Utbytbara och uppladdningsbara batterier och laddare följer med, liksom Hestra handcuffs (handledsremmar) som ser till att du inte tappar handsken.

Perfekt för många typer av uteaktiviteter under kyliga vinterdagar.VÄRMETID: Låg: 8-10 timmar, Medium: 4-5 timmar, Hög: 2 timmar.Detaljer:

Vattentät

Elastisk vid handled

Handcuffs

Värmeslingor på ovanhand, fingrar och tumme

Uppladdningsbara batterier

SnölåsIsolering:

G-Loft är en mycket tunn 100 % polyesterfiber med exceptionellt hög isoleringsförmåga, även under blöta förhållanden. G-Loft är snabbtorkande, med hög andningsförmåga och mycket komprimerande.

Foder:

Borstad polyester

Hållbart foder med en mjuk känsla. Den borstade ytan binder mer luft, vilket ger en bättre isolering. 100 % polyester.

Yttermaterial:

Hestra flextron softshell 4-vägs stretch | Impregnerat getskinn

Hållbart och smidigt stretchtyg av polyamid/spandex. Vind- och vattenavvisande med goda ventilationsegenskaper. 92 % polyamid, 8 % elastan.

Impregnerat getskinn

Power Heater Gauntlet - 5 finger finns i kategorin skytte.astrosweden - Rea. Hestra är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…