Härkila

Mountain Hunter jacka

5 495 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Mountain Hunter-jackan är utvecklad för aktiv jakt på fjället. Därför är jackan lätt och har dessutom ett vind- och vattentätt GORE-TEX®-membran för att klara av det ofta mycket skiftande vädret på hög höjd.Mountain Hunter Jacka Hunting Green/Shadow Brown

Mountain Hunter-jackan är tillverkad i ett borstat och tyst trikåmaterial. Detta säkerställer på samma gång låg vikt och lång slitstyrka, vilket är de två egenskaper man önskar vid fjälljakt, som ofta äger rum i tuff och mycket svårframkomlig terräng. På fjället kan vädret skifta snabbt från strålande solsken till kraftiga regnskurar eller snöstorm, och därför har jackan ett GORE-TEX®-membran. Den är inte bara 100 % vind- och vattentät med hög vattenpelare, utan är samtidigt mycket slitstark och andas bra.

Materialet har dessutom fått en DWR-behandling, vilket står för Durable Water Repellent, som gör jackans yta smuts- och vattenavvisande. På insidan har jackan ett meshfoder som leder bort fukt från kroppen. Jackan har två snedställda, rymliga fickor fram samt en radioficka till vänster. På insidan har den en innerficka och en mindre meshficka för mobiltelefon eller liknande.

Mountain Hunter-jackan har dessutom justeringsremmar i ärmsluten, och jackan kan justeras nedtill och i huvan. Huvan är avtagbar och har justerbar skärm. Jackan har tvåvägs dragkedja och halksäkert gummiband på axlarna som säkerställer att gevärsremmen inte glider ner när du bär ditt vapen över axeln.


* Avtagbar och justerbar huva
* Grepptejp på axlarna
* Radioficka med två öppningar och dragkedjor
* Sidfickor med dragkedja och innerficka
* Justerbar i midja, nederkant och ärmslut Vattenavvisande dragkedjor
Dragkedjor skyddas med tättslutande, vattenavvisande laminering.

Radioficka
Bröstficka för walkie-talkie eller mobiltelefon.

Avtagbar huva
Avtagbar huva gör att jackan passar för olika jaktsäsonger.

GORE-TEX
Vatten- och vindtätt membran som andas, i mycket hög kvalitet.

CORDURA®
En fiber med hög slitstyrka och låg vikt.

Main Fabric: 100 % polyester, borstad trikå, impregnering
Lining: 100 % polyester, fin mesh
Technologies: 2-lagers GORE-TEX®

Mountain Hunter jacka finns i kategorin Astro Sweden - Lagerrensning - Kläder & Skor - Jackor. Härkila är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…