Härkila

Mountain Hunter Expedition HWS Packable Jacket AXIS MSP® Mountain

5 495 kr
I lager    Sponsrad länk

Packbar jaktjacka med Härkilas vind- och vattentäta lättviktsmembran samt AXIS MSP® Mountain-kamouflage

Upptäck jakten på ett nytt sätt med Mountain Hunter Expedition HWS Packable Jacket från Härkila. Denna jacka är skapad med den moderna jägaren i åtanke och kombinerar avancerad teknik med oslagbar komfort och funktionalitet.Härkila Weather System (HWS®): Med ett vind- och vattentätt lättviktsmembran som är del av Härkilas unika HWS®-teknologi, garanteras du ett suveränt skydd mot naturens element. Oavsett om det är blåsigt, regnigt eller snöigt kommer du hålla dig torr och bekväm under dina äventyr i skogen.Funktionell Design: Jackan är utrustad med en integrerad och justerbar huva som anpassar sig efter ditt behov. Inuti kragen finner du ett mjukt tyg som ger överlägsen komfort även under längre jaktpass.Praktiska Fickor: För att göra jakten mer bekväm och effektiv har Mountain Hunter Expedition-jackan en vertikal bröstficka med hål för radioantennen. Sidofickorna är ryggsäckskompatibla och har tåliga dragkedjor, vilket gör det enkelt att förvara och komma åt dina viktigaste tillbehör.Justerbara Detaljer: För att säkerställa en optimal passform och skydd har jackan justerbara ärmslut och nederkant. Dessutom kan du enkelt packa ner jackan i sin egen ficka med dragkedja på vänster sida när du inte behöver den.Axis MSP® Kamouflage: Härkilas eget Axis MSP®-kamouflage är utformat för att göra dig osynlig i olika terränger och under olika årstider. Med denna kamouflage är du redo att smyga dig närmare ditt byte utan att upptäckas.Specifikationer:
* Kamouflage: Axis MSP® Mountain
* Teknologi: HWS® – Härkila Weather System
* Membran: HWS® 2,5-lager
* Vattentäthet: 20.000 mm
* Andningsförmåga: 20.000 mm

Material:

66 % Nylon, 34 % Polyuretan, mekanisk stretch, DWRMountain Hunter Expedition HWS Packable Jacket är den perfekta jackan för jägaren som inte kompromissar med prestanda, komfort eller skydd. Oavsett väder eller terräng, denna jacka kommer att vara din pålitliga följeslagare under dina mest krävande äventyr i naturen. Ge dig själv det bästa verktyget för att uppnå ditt nästa jaktmål med Härkilas Mountain Hunter Expedition-jacka.

Mountain Hunter Expedition HWS Packable Jacket AXIS MSP® Mountain finns i kategorin skytte.astrosweden - Kläder / Skor - Jackor - Jaktjackor. Härkila är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…