Härkila

Kamko camo reversible WSP-byxor

4 295 kr
I lager    Sponsrad länk

Kamko camo reversible WSP-byxor är det perfekta komplementet till en av de mest populära produkterna genom åren. Kamkos vändbara fleecejacka.Byxorna har samma vändbara egenskaper och gör dem till det perfekta valet för jägare som söker mycket mångsidiga och multifunktionella jaktkläder. Den ena sidan av byxorna har kamouflagemönstret Mossy Oak® Break Up Country, medan den andra sidan har en enfärgad grön färg.

Kamko camo reversible WSP-byxorna är tillverkade av 100 % polyesterfleece, vilket gör byxorna slitstarka och ser till att du inte låter för mycket när du pürschar eller jagar i allmänhet. Tyget är behandlat med en PFC-fri Durable Water Repellant-beläggning för att hindra vatten och smuts från att tränga in i byxorna. Byxorna är vändbara och har kamouflagemönstret Mossy Oak® Break Up Country på ena sidan och kan vändas till en enfärgad grön färg på den andra sidan. Det innebär att du kan använda byxorna för flera olika tillfällen och olika jakttyper. Byxan har nätseparerade fickor på båda sidor och en patronhållare i höger lårficka. Byxan har även ett justeringssystem vid bensluten.


· Vändbar · Stängning med dubbla tryckknappar · Stängning med dubbla tryckknappar · Stora lårfickor med dragkedja och nätseparering · Patronhållare på insidan av lårfickan · Justeringssystem i nederkant

Kamko camo reversible WSP-byxor finns i kategorin skytte.astrosweden - Kläder / Skor - Byxor - Jaktbyxor. Härkila är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…