GHOSTHOOD

Snow-Legs Reversibel Camo

1 495 kr 1 695 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Lättvikts kamouflageskydd för ben och skor. Kan användas med fyllda lastfickor. Kan även användas utan skokamo. Materialet är vattenavvisande. Ghosthood Snow-Legs Reversibell Camo Vit överdragsben

 

Snow-Legs kommer i par. Den chausseliknande konstruktionen tillåter en unisize. Runt överbenet sitter ett elastiskt snöre för bättre passform. Med den kanadensiska knappen kan användas för att fästa benen på bältesöglor eller själva bältet.
Den bifogade skokamon har en öppning i ryggen. Så det kan användas valfritt. Vi rekommenderar inte att du använder skocamo för långa promenader på vägar eller liknande. Per ben fästs 10 CFIX-öglor. Dessa kan användas för att lägga till naturlig vegetation eller för att binda in vårt adaptiva kamouflagematerial.
Denna produkt kan även användas för att kamouflera utrustning när du är i position. Du kan till exempel enkelt täcka ett gevär eller en stor telelins.
Denna produkt är vändbar. Ena sidan är rent vit med CFIX-öglor. Den andra sidan har CFIX-öglorna i CONCAMO® Brown. På kamosidan med kontrastränder är produktionsrelaterad färgöverföring av kamomönstret möjlig (se: produktbilder).


* På och av på några sekunder
* Vändbar från rent vit till camo
* En storlek för alla. Passar även över vinterkläder
* Utan att öppna eller tappa kamouflaget – tillgång till benficka, väskor
inkl. valfria skoskydd
* Ett stycke utan förlust av delar
* Extremt liten förpackningsstorlek: ca. 1,5 l/ca. 242g
* 10 CFIX-kamouflagefästen per ben
* Kommer i par
* FC belagd  

Material:


* 100 % polyamid
* Ghost ELASTIC LIGHT (115g/m²)

Snow-Legs Reversibel Camo finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Övrig utrustning - Survival / Första hjälpen. GHOSTHOOD är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…