Fjällräven

Nikka Womens Shorts Curved

1 495 kr
I lager    Sponsrad länk

* Slitstarka och följsamma vandringsshorts med Curved Fit
* Sydda i stretch med G-1000-väv över baken
* Midjan har högre skärning bak för att sitta skönt under en ryggsäck
* Handfickor med dragkedjor
* Stor benficka med lock på höger ben och en mindre på vänster Tekniska vandringsshorts med Curved Fit i stretch och G-1000. Optimerad skärning och förstärkningar ger följsamhet och slitstyrka

Tekniska vandringsshorts i stretch och G-1000 för hög rörelsefrihet och slitstyrka. Denna modell med passformen Curved Fit som har extra vidd över stuss och lår, samtidigt som midjan är något mer accentuerad än på andra modeller. Det ger en bekvämare byxa som sitter bättre på en kurvig figur, utan att strama, knöla sig eller ge en glipa i ryggen. Midjan är lägre skuren framtill och högre bak för att sitta skönt när du bär ryggsäck och är aktiv. Stretchtyg i ryggslutet och G-1000-förstärkning över baken. Handfickorna med dragkedjor sitter så att de är åtkomliga även med ett avbärarbälte. Det finns en stor benficka med ficklock och en innerficka i mesh på höger ben, en mindre benficka för mobiltelefon eller GPS på vänster. En ögla i midjan låter dig haka fast kniv, kamera eller annan mindre utrustning lätt tillgängligt.

Nikka Womens Shorts Curved finns i kategorin Astro Sweden - Kläder & Skor - Byxor - Kortbyxor. Fjällräven är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…