Fjällräven

Abisko Endurance 2p Tent

9 995 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

* Rymligt fyra säsongers tunneltält som kombinerar låg vikt och pålitlighet
* Full höjd i innertältet och den stora absiden
* Tvättlina i absid och innertält
* Absiden har en ingång på sidan och gott om plats för utrustning
* Stark dragkedja med låsning låter dig ha yttertältdörren i halvöppet läge Lätt och vindstabilt tunneltält med full höjd i innertält och den extra stora absiden. Enkelt att slå upp, välventilerat och med praktiska funktioner

Rymligt och vindstabilt fyra säsongers tunneltält med full höjd i innertältet och den extra stora absiden. Det ger ett bekvämt tältliv och gör det lättare att tillbringa långa regniga dagar inomhus. Perfekt för dig som vill ha låg vikt i packningen med bibehållen hög grundstyrka i tältet, för användning året runt i alla förhållanden utom de mest extrema.


* Absiden har gott om plats för packning och matlagning. Ingång på sidan gör att utrymmet kan utnyttjas väl.
* Det finns en torklina i absidtaket, liksom i innertältet som även har praktiska nätfickor för småprylar.
* Ytter- och innertält reses samtidigt.
* Bågkanalerna är färgkodade och det går att använda dubbla tältbågar (ett tillbehör) i utsatta förhållanden.
* Stora, högt placerade ventiler ger ett mycket bra luftflöde. Alla öppningar har finmaskig nätväv som håller även de allra minsta, knappt synliga insekterna på utsidan.
* I varma förhållanden kan dörren fästas i halvöppet läge – dragkedjan har en självlåsningsfunktion som gör att vind inte kan pressa upp den – för extra luftcirkulation utan att regn tränger in i innertältet.
* Fästpunkter för Gear Loft (ett tillbehör) i innertaket.
* Yttertältet är i Fjällrävens nya, högpresterande TripleRip nylon och en innovativ konstruktion där två vävtjocklekar kombineras – 20 denier i ovandelen och 40 denier förstärkningar nertill där slitaget är som högst – ger mycket hög styrka trots låg vikt.
* Precis som alla Fjällrävens tält är Abisko Endurance 2 tillverkat helt utan PVC-plast och giftiga flamskyddsmedel, och impregneringen är fluorkarbonfri.

Fjällräven är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…