Muflon Light Handskar

521,25 kr 695 kr
I lager    Affiliate-länk till AstroSweden

Muflon tunna handskar.

 Storleksguide () Specifikationer


* Yttertyg: 100% polyester, dubbelstickad twill. Med stretch.
* Vattenavvisande
* Detaljer 50% Polyurethane, 50% Polyamidmocka
* Detaljer: neoprene
* Foder: 100% polyester
* Membran: Deer-Tex® Performance Shell Tvättas separat.
Använd inte sköljmedel.

Neoprene
Neoprene används för att hålla både värme och kyla samt i delar som behöver extra stötskydd. Överlag har neopren god kemisk stabilitet och håller sin spänst i en bred grad temperaturer. Detta syntetgummi används bland annat i väderresistenta produkter.

2-way-stretch
Om du behöver extra rörelsefrihet och god passform ska du välja en av Deerhunters produkter med stretch. Genom att använda material med ”two-way-stretch” ökas din rörelsefrihet.

Deer-Tex® Membran
Deer-Tex® Membrane ligger löst mellan det yttre höljet och resterande lager. Alla sömmar är tejpade vilket gör att produkten är 100% vattentät. Det lösa membranet är speciellt anpassat för produkter där det är extra viktigt att vara ljudlös, till exempel vid spårning eller bågjakt.
Om du jagar i lätt regn är det lämpligt med 3.000 mm vattenresistensgrad. Deer-Tex membranet är graderat upp till 20.000 mm, så du är skyddad även i de tuffaste väderförhållandena. Membranet kan tvättas i 30 grader utan sköljmedel.

Vattenavvisande
Produkter som impregnerats med vattenavvisande medel är vatten- och smutståliga. Fläckar är lätta att ta bort. Extremt värmeresistent och med len yta.

Muflon Light Handskar finns i kategorin 170. Deerhunter är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…