Bushcraft Essentials

Bushbox Ultralight Outdoor Pocket Stove

445 kr
I lager    Sponsrad länk

Bushcraft Essentials Bushbox Ultralight Outdoor Pocket Stove - det lättaste eldköket på marknaden.

Detta ultralätta och kompakta eldkök är så litet att du faktiskt kan ha med det i din ficka. Tänk att alltid ha med dig ett kök på vandringen, vilka möjligheter du får. Köket blir endast 1,5 mm tjockt när du har det ihoppackat och väger minimala 60 gram, ligger som ett smäck i benfickan. Köket är ändå tillräckligt stort för att t.ex. kunna värma en liten konservburk med korv eller koka kaffe. Ställ din kaffemugg direkt på köket och värm en varma koppen direkt i din stålmugg.

I ett eldkök så eldar du med det som finns tillgängligt i naturen som kottar, pinnar, gräs eller näver. Men du kan även elda med speciella tändkuber som inte lämnar sot och inte speciellt mycket rök. Vissa modeller har även möjlighet att använda en trangiabrännare, möjligheterna är enorma. Alla delar har hål för att kunna fästa delarna i en karbinhake, eller ett snöre så du har koll på grejerna.


Detaljer:
Mått: 120 X 90 mm ihoppackad och endast 1,5 mm tjock.
Vikt: (60 gram utan basplattan) 70gram.
Material: Rostfritt stål 0,3 mm tjock.


Ingår i paketet:
Eldkök
Förvaringspåse i bommul med dragsnodd.
Klistermärke.

Om tillverkaren:
Buschcraft Essentials tillverkar alla sina produkter i Tyskland, i staden Erding där de legat sedan starten 2012. Deras eldkök är kända över hela världen som pålitliga, stabila, multifunktionella och i högsta kvalité. De jobbar även mot att ha en så miljömässig tillverkning som möjligt. Det märks inte minst på deras förpackningar som endast är gjorda i papp och bomull.

Bushbox Ultralight Outdoor Pocket Stove finns i kategorin Astro Sweden - Outdoor - Laga Mat & Äta - Stormkök/Friluftskök. Bushcraft Essentials är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…