Bergans

Vandre Light Softshell Shorts Men

359,60 kr 899 kr
I lager    Sponsrad länk

Njut av en lättare sommarvandring. Vandre Light Softshell Shorts är utformade och utvecklade för alla slags friluftsaktiviteter. Det mjuka, återvunna polyamidmaterialet med 4-vägs stretch sörjer för bra ventilationsförmåga och fukttransporterande egenskaper. Vandre Light Softshell Shorts är det perfekta valet när du söker dig ut i naturen för att njuta av sommaren.

Vandre är vår huvudlinje med funktionella och mångsidiga friluftsbyxor. Linjen är utformad för att göra ett bra jobb oavsett om du vandrar i fjällen eller tar en promenad med hunden runt kvarteret. När du väljer Vandre, väljer du äkta Bergans-kvalitet. Beprövade material och teknologier finns där för att skydda dig medan du njuter av naturen, oavsett var och hur du gör det.

Materialegenskaper
Lätt softshellmaterial med 4-vägs stretch. God fukttransporterande förmåga och snabbtorkande. Sparar energi och fossila resurser genom att återanvända stuvbitar från produktionen. Produkten innehåller bluesign® approved material och detaljer vilket garanterar säker kemikaliehantering under produktionen.

Fickor
Värmefickor, benficka med dragkedja och bakficka, alla i mesh för optimal ventilation.

Övriga detaljer
Bälteshällor. Gylf med dragkedja och tryckknappar. Panelkonstruktion i grenen för att motverka skav på insidan av låren. Normal passform.

Länge leve produkten
Vi vill att våra produkter ska få så lång livslängd som möjligt. Om någon av våra produkter skulle behöva repareras kan du skicka in den till oss. Läs mer om reparationer och våra tjänster under Kundservice.

Detaljer:


* Material:90 % polyamid (återvunnen)/10 % elastan
* Storlek:46–58 (44–62 i Green Mud)
* Vikt:200 g (strl. EUR 54)

Vandre Light Softshell Shorts Men finns i kategorin Astro Sweden - Kläder & Skor - Byxor - Kortbyxor. Bergans är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…