Beretta

Rupicapra Jacka i High Viz orange / svart

1 326,50 kr 1 895 kr
I lager    Sponsrad länk

Lätt, snabbtorkande fleecejacka i High Viz orange , herr Mycket bra som termiskt lager under skaljacka. Temperatur: 10 °C till +20 °C.

Denna jacka är gjord för dig som älskar jakt. Den är tillverkad av lättviktig fleece med ett speciellt keramiskt tryck och stretchmaterial.

Fleece-materialet hjälper dig att hålla rätt temperatur, andas och torkar snabbt om det blir blött. Keramiskt tryck gör jackan mer hållbar, och stretchmaterialet ger dig bra rörelsefrihet.

Jackan är skräddarsydd för att ge värme och rörelsefrihet på de olika delarna av din kropp. Den kan användas som ett varmt lager under andra kläder.

Det finns praktiska fickor, en dragkedja i mitten och elastiska muddar och botten. Beretta-logotypen finns på vänster ärm. Passformen är slim fit, och jackan fungerar bäst i temperaturer mellan 10°C och 20°C.

Oavsett om du är ute i naturen, skogen, på berget eller vid vattnet, eller om du ägnar dig åt sportskytte, är detta en jacka som kommer att uppfylla dina behov.Tillverkad i Polartec® Power Grid™-fleece som är snabbtorkande och med hög andningsförmåga. Tumgrepp ser till att ärmarna hålls på plats när du rör dig i fält.

2 bröstfickor med dragkedja

2 sidfickor med dragkedja

Material:

93% Polyester, 7% Elastan

Rupicapra Jacka i High Viz orange / svart finns i kategorin skytte.astrosweden - Kläder / Skor - Jackor - Jaktjackor. Beretta är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…