Astro

Navy Gigant (Semi-APO) 20x80

3 995 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

En Gigant kikare till den seriöse observatören! Astro Navy Gigant erbjuder en stor kontrastrik bild som är perfekt till astronomiska observationer och landskap. Astro Navy Gigant finns i två versioner, 80 och 100mm ljusöppning.Astro Navy Gigant (Semi-APO) 20x80Astro Navy Gigant är utrustad med semi-APO teknik vilket innebär en väldigt vacker och naturlig bild utan färgfel och knivskarp skärpa, även i utkanten av synfältet. Alla linser och Bak4 prismor har dessutom full bredbands multicoating vilket ger högsta möjliga ljusuppsamlingsförmåga. Den individuella precisions fokuseraren är motståndskraftig och ej känslig för fukt. Astro Navy Gigant är självklart fylld med Nitrogen och därmed 10Befreittentät! Alla Astro Navy Gigant kikare är konstruerade av rostfri lättmetall och klädda med absorberande gummiarméring som gör dom bekväma och säkra att hantera under tuffa förhållande. Du kan också vika tillbaka ögonmusslan av gummi, vilket ger maximal observationskomfort även för dig som bär glasögon.

Transportera din Astro Navy Gigant kikare lätt och säkert i den medföljande lyxiga aluminiumkofferten med utskärning i stötabsorberande material. Levereras dessutom med stabiliseringsstång med flyttbar stativadapter för optimal balansering på stativ.

Att svepa över vintergatan med denna kikare är en ren fröjd för ögat. Jag tror aldrig jag sett Andromedagalaxen på ett bättre sätt än med Astro Navy Gigant!

Navy Gigant (Semi-APO) 20x80 finns i kategorin 157. Astro är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…